Mistä on kyse?

Olen helsinkiläinen arkkitehti Anni Vartola ja A4arkki on arkkitehtuuriaiheinen blogini, jonka aloitin elokuussa 2006. Tavoitteenani oli tuolloin – ja on yhä edelleen – laittaa muistiin sekä kuvin että sanoin niitä ajatuksia, mietteitä ja löydöksiä, joita aina silloin tällöin tulee eteeni ja joita tulee pohdituksi tavallista olankohautusta syvemmin. Blogini nimi tulee aivan yksinkertaisesti siitä, että puristan jokaisen juttuni noin yhden liuskan mittaiseksi.

Kirjoitan omaksi ilokseni ja sormiharjoitukseksi. En pyri sen kummempaan säännöllisyyteen tai päivänpolttavuuteen, eikä takanani ole mitään polittiisia kytköksiä tai ammatillisia urasuunnitelmia, joita yrittäisin edistää kirjoittamalla. Pyrin hyvään, tiiviiseen kirjalliseen ilmaisuun, ja haluan tarttua niihin arkkitehtuurin alan ilmiöihin, jotka kaipaavat vähän tutkiskelua tai muuten vaan uutta näkökulmaa.

Tunnen alani sekä teoriassa että käytännössä. Olen pyörittänyt puolisoni kanssa pientä arkkitehtitoimistoa, mutta viime vuosina päätyökseni on muodostunut  arkkitehtuurin teorian opettaminen ja tutkimus Aalto-yliopiston arkkitehtiosastolla Otaniemessä sekä arkkitehtuuria käsittelevien artikkeleiden kirjoittaminen.

Arkkitehtuuri on rakas ammattialani, muttei elämäni keskipiste, olen mukana paljossa muussakin. Tällä hetkellä tärkeimpiä asioita ovat Kaari-ensemble, neulominen ja muut käsityöt ja sitten ihan vaan inhimillisen luovuuden ihailu kaikissa eri muodoissaan.

Kiitos, kun pistäydyit sivuillani. Julkaisuluetteloni löytyy osoitteesta http://www.arkvv.fi/anni.

Mainokset
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: